نحوه اجرای رادیاتور قرنیزی

نحوه اجرای رادیاتور قرنیزی

نحوه اجرای رادیاتور قرنیزی

بعد از آشنایی با رادیاتور قرنیزی و مزایای آن اکنون نوبت آن رسیده است که در مورد نحوه اجرای رادیاتور قرنیزی بیشتر بدانید. همان طور که می دانید رادیاتور قرنیزی استفاده دو منظوره دارد. علاوه براینکه خاصیت قرنیز و طراحی دکوراسیون داخلی خانه را به عهده  دارد پا را فراتر گذاشته و به عنوان سیستم گرمایشی نیز از آن استفاده می‌شود. سیستم رادیاتور قرنیزی یکی از ساده‌ترین مکانیزم های معمول در سیستم های گرمایشی است که به دلیل تنوع ظاهر آن بسیار موردپسند معماران و دکوراتیوهای داخلی است. این محصولات علاوه بر ظاهر زیبا با کمترین امکانات و تجهیزات قابل استفاده به عنوان یک سیستم گرمایشی هستند.

مزایای رادیاتور قرنیزی چیست؟

به طور کلی وقتی یک سیستم جدید جایگزین سیستم‌های قبلی می‌شود نه تنها مزایای سیستم قبلی را داراست، بلکه سعی نموده تا معایب آن را برطرف نماید. رادیاتورهای قرنیزی هم از این قاعده مستثنی نیست. در ادامه به برخی از مزایای این سیستم‌ها اشاره می‌کنیم:

  • توزیع گرما در این سیستم‌ها بهتر و بهینه‌تر است. گرما در رادیاتورهای قرنیزی به طور یکنواخت توزیع می‌گردد.
  • با استفاده از سیستم رادیاتور قرنیزی ساختمان را با سرعت بیشتری می‌توان به دمای مطلوب رساند.
  • با توجه به اینکه این سیستم‌ها فضایی را برای نصب رادیاتور اشغال نمی‌کنند، در بسیاری از موارد برای تغییرات دکوراسیون و دیزاین منزل کارآمدتر هستند.
  • این سیستم‌ها به سادگی قابل نصب و راه‌اندازی هستند.
  • اجرای این سیستم نیاز به هیچگونه تخریب در هیچ بخشی از ساختمان ندارد. از این رو حتی در ساختمان‌های بسیار قدیمی نیز قابل اجرا هستند.

بد نیست به یک نکته نیز توجه کنید! خیلی از آپارتمان‌نشین‌ها به ویژه آن‌هایی که در آپارتمان‌های کوچک زندگی می‌کنند در فصل پاییز و زمستان از رادیاتورها برای خشک کردن لباس استفاده می‌کنند. اگر از سیستم رادیاتور قرنیزی استفاده می‌کنید دیگر چنین امکانی را نخواهید داشت.

روش اجرای رادیاتور قرنیزی

  • برای نصب رادیاتورهای قرنیزی، اولین قدم نصب عایق حرارتی توسط چسب یا منگنه روی دیوار است.
  • بست‌ها را در فاصله لازم توسط رول پلاک نصب کنید.
  • با کمک دستگاه قلاویززن، رادیاتورهایی که به اندازه مشخص بریده شده را رزوه کنید و در محل خود نصب کنید.
  • رادیاتورها را توسط تبدیل‌ها و رابط‌هایی انعطاف‌پذیر و از جنس استیل به یکدیگر متصل کنید تا تست آب‌بندی و حرارتی شوند.
  • پس از اینکه اطمینان یافتید، پروفیل کاور و بلید بلا در اندازه‌های مناسب بریده شده، فارسی بر کنید و در محل‌های مناسبشان نصب کنید.
  • پس از انجام پنج مرحله تست نهایی را انجام دهید، سیستم قابل بهره‌برداری است.

آزمایش‌ها نشان داده که رادیاتورهای قرنیزی بازدهی به مراتب بالاتر از رادیاتورهای معمولی دارند. این رادیاتورها به دلیل حذف لوله کشی‌های چشم گیر، کاهش مصرف انرژی از نمونه‌های بسیار مناسب سیستم‌های گرمایشی هستند.

سخن آخر

روش‌های مختلفی برای اجرای سیستم گرمایش در ساختمان‌ها وجود دارد. بخاری، سیستم گرمایش اسپیلت، سیستم موتورخانه مرکزی و سیستم گرمایش پکیج از جمله روش‌های قدیمی‌تر گرمایش هستند که امروزه نیز مورد استفاده قرار می‌گیرند. ما در این مقاله از ویکی‌ساختمون سعی کردیم تا یکی از جدیدترین سیستم‌های گرمایش ساختمان یعنی سیستم رادیاتور قرنیزی را به شما معرفی کنیم. اگر این مقاله را تا انتها خوانده باشید، بدون شک یک آشنایی نسبی با این سیستم پیدا کرده‌اید.

شرکت صنعتی رادیاتور قرنیزی آسا

شرکت ایده طراحان گرمایش قرنیزی آسایش با برند آسا اولین تولید کننده رادیاتور قرنیزی
اورجینال
 با طرح اختصاصی و اتصالات منحصر به فرد با تکنولوژی بروز دنیا میباشد که با تفکر
و همفکری متخصصان و نخبگان ایران عزیزمان موفق به طراحی این سیستم نموده است .

ما اعتقاد داریم هیچ چیز به اندازه دانش و تجربه نمی تواند به انسان در راه افزایش کیفیت
محصولات کمک کند.شرکت آسا با رویکردی دانش‌بنیان و با هدف تولید رادیاتورهای قرنیزی
و … در بازارهای جهانی پا به عرصه رقابت گذاشته است.

امتیاز شما post

دیدگاهتان را بنویسید

نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را وارد کنید

شما می توانید از برچسب ها و ویژگی های <abbr title = "HyperText Markup Language "> HTML </ abbr> استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

طراحی سایت ، طراح وب رادیاتور قرنیزی